Dit resultaat overtrof de verwachtingen

PRO DEO Makelaar over DatHuis

PRO DEO Makelaar is een gerenommeerd makelaarskantoor. Ze merkten een afname in nieuwe verkoopleads, ondanks hun sterke marktpositie en uitgebreide klantenbestand.

 

Relaties reactiveren

De vraag aan DatHuis: bedenk een effectieve marketingcampagne om de bestaande relaties van PRO DEO Makelaar te reactiveren en hen te motiveren een waardecheck van hun woning aan te vragen. Het doel was om de betrokkenheid bij bestaande klanten te verhogen en nieuwe verkoopmogelijkheden te creëren.

Volledig ontzorgde e-mailcampagne

DatHuis ontwikkelde een volledig ontzorgde e-mailcampagne specifiek gericht op de huidige relaties van PRO DEO Makelaar. De campagne nodigde de ontvangers uit om via een directe link in de e-mail een gratis waardecheck van hun woning op te vragen. De e-mail bevatte een gepersonaliseerde aanhef, een aantrekkelijk design en een duidelijke call-to-action, wat het voor de ontvangers makkelijk maakte om direct een waardecheck uit te voeren. De call-to-action in de mail verwees naar de webwinkelwidget op de site van PRO DEO Makelaar. Na een klik in de e-mail werd de webwinkelwidget op de site geopend en werd direct de Waardecheck-app geladen.

DatHuis zorgde voor de volledige opzet, uitvoering en monitoring van de campagne.

Resultaat

De campagne was een groot succes. Niet alleen werden bestaande relaties opnieuw geëngageerd, maar het leidde ook tot concrete resultaten. Uit de campagne kwamen direct nieuwe verkoopopdrachten voort. Dit resultaat overtrof de verwachtingen van PRO DEO Makelaar en bevestigde de waarde van het inzetten op bestaande relaties met gerichte, goed uitgevoerde marketingstrategieën.

Conclusie
Deze case illustreert hoe een doelgerichte benadering op bestaande contacten kan leiden tot hernieuwde klantbetrokkenheid en significante verkoopresultaten.

Bekijk ook de andere klanten en cases

Laat ook geen kans meer onbenut!

Transformeer je relatiebeheer met DatHuis. Vraag een demo aan of neem voor meer informatie contact op:
contact@dathuis.nl | 020 222 35 71 | WhatsApp  

Gratis starten