Vastgoedprofessional

Aankondiging nieuwe app. Wees er al eerste bij!

Het doel van DatHuis is om makelaars centraal te stellen in het volledige woonproces. Dit opent de deur naar duurzame relaties en biedt veel commerciële mogelijkheden. Binnenkort lanceren we een nieuwe app die dit doel realiseert, waardoor unieke kansen ontstaan voor makelaars.

Nieuwe app creëert een geweldige after-sales ervaring

Kersverse huiseigenaren hebben na de koop veel te regelen. Deze groep klanten kan jouw begeleiding goed gebruiken. In een handomdraai faciliteer je dit met onze nieuwe app die we binnenkort beschikbaar stellen. De app introduceert de juiste dienstverleners om te verbouwen, te verduurzamen, te verhuizen – alles waar een koper behoefte aan heeft. Vanzelfsprekend houd jij de volledige regie over welke diensten je faciliteert en wanneer je dit doet.

De app is gratis en je ontvangt een vergoeding als er een match is tussen vraag en aanbod. Geïnteresseerd? Meld je alvast aan!

Meld je alvast aan en maak kans op een gratis jaarabonnement

Wil je direct aan de slag zodra de app beschikbaar is? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de app meteen bij de lancering voor jou geactiveerd wordt! Bovendien maak je dan ook kans op een geweldige prijs. We verloten namelijk een gratis Pro-abonnement voor één jaar onder de aanmelders. En zelfs als je nog geen klant bent, maak je kans op dit gratis abonnement.

Aanmelden

Gratis starten