Onze klanten vertellen

We zijn er trots op dat meer dan 450 bedrijven voor de producten van DatHuis hebben gekozen. Ons klantenbestand varieert van kleine eenmanszaken tot grote bedrijven en ketens met vele vestigingen.

“Als toonaangevende makelaar en taxateur in de regio Amsterdam, hebben we altijd de behoefte om onze marketinginspanningen op te schalen en efficiënter te maken. In DatHuis hebben we een ware partner gevonden. Hun uitgebreide platform voor marketing automatisering heeft ons voorzien van krachtige hulpmiddelen voor leadgeneratie en cross-selling, die daadwerkelijk impact hebben gemaakt.”

Lees de volledige case

Frits Meerhoff
020-Makelaars & Taxateurs

“Wij maken al jaren gebruik van de Brainbay waardecheck van DatHuis. Deze zorgt voor een continue stroom aan nieuwe leads.”

Ivor Brevé
Makelaarsland

“Wij maken al jaren gebruik van de Brainbay waardecheck van DatHuis. Deze zorgt voor een continue stroom aan nieuwe leads. Via het automation platform kunnen we deze leads direct doorzetten naar onze eigen CRM-omgeving. De kwaliteit van de leads is goed en de leads zijn daardoor een van de belangrijkste leadbronnen. DatHuis heeft ons perfect geholpen met het uitrollen van het platform en staat altijd paraat bij servicevragen.”

 

Ivor Brevé is Directeur van Makelaarsland.

Ivor Brevé
Makelaarsland

“Met de apps van DatHuis genereren we veel leads. Deze leads koppelen we automatisch aan de verschillende makelaars. Vervolgens vindt de opvolging automatisch maar persoonlijk plaats. De combinatie van efficiënter werken en persoonlijk communiceren is voor ons een must.”

Frederik van Till
VanHuyse - Partner in wonen

“Nu kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van mensen met een verbouw- of verhuisintentie.”

Henk Burger

“De KadastraleKaart-app van DatHuis stelt ons in staat om op nieuwe momenten tijdens de klantreis in gesprek te gaan met bestaande klanten en prospects. Nu kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van mensen met een verbouw- of verhuisintentie.”

Henk Burger
Henk Burger Makelaardij og bv

DatHuis heeft een campagne voor ons uitgevoerd. In de e-mail werd verwezen naar de widget op onze site. De ontvangers werden uitgenodigd om de waarde van hun woning op te vragen ten behoeve van de verkoop of het oversluiten van hun hypotheek. Dit heeft ons binnen enkele dagen de eerste opdrachten opgeleverd. Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken!

Rowy Wikkers
Marketeer- Hans Janssen Makelaars
0
Kantoren

Groot of klein, ieder bedrijf voelt zich thuis bij DatHuis. Ervaar ook waarom onze klanten trouw aan ons zijn.

0
Gegenereerde leads

Met ruim 15 miljoen gegenereerde leads ervaren onze klanten dagelijks de kracht van onze leadgeneratie apps.

0
Klanttevredenheid score

Ons doel: zorgen dat jij nieuwe klanten kan werven en meer omzet haalt onder je bestaande klanten

DatHuis ontwikkelde een volledig ontzorgde e-mailcampagne specifiek gericht op de huidige relaties van PRO DEO Makelaar. De campagne was een groot succes. Niet alleen werden bestaande relaties opnieuw geëngageerd, maar het leidde ook tot concrete resultaten. Uit de campagne kwamen direct nieuwe verkoopopdrachten voort.

Lees de volledige case

PRO DEO MAKELAAR

Interesse?

Wil je ook van meer bereik, groei en leads? Vraag dan direct een abonnement aan.

Gratis starten