Fill 1

Nieuw! De Duurzaamheidsprofiel app  Lees verder.

Group 3

Onze klanten vertellen

We zijn er trots op dat meer dan 400 bedrijven voor de producten van DatHuis hebben gekozen. Ons klantenbestand varieert van kleine eenmanszaken tot grote bedrijven en ketens met vele vestigingen.

“Wij maken al jaren gebruik van de Brainbay waardecheck van DatHuis. Deze zorgt voor een continue stroom aan nieuwe leads.”

Stijn Frans
Makelaarsland

“Wij maken al jaren gebruik van de Brainbay waardecheck van DatHuis. Deze zorgt voor een continue stroom aan nieuwe leads. Via het automation platform kunnen we deze leads direct doorzetten naar onze eigen CRM-omgeving. De kwaliteit van de leads is goed en de leads zijn daardoor een van de belangrijkste leadbronnen. DatHuis heeft ons perfect geholpen met het uitrollen van het platform en staat altijd paraat bij servicevragen.”

 

Stijn Frans is Product Owner bij Makelaarsland.

Stijn Frans
Makelaarsland

“Met de apps van DatHuis genereren we veel leads. Deze leads koppelen we automatisch aan de verschillende makelaars. Vervolgens vindt de opvolging automatisch maar persoonlijk plaats. De combinatie van efficiënter werken en persoonlijk communiceren is voor ons een must.”

Frederik van Till
VanHuyse - Partner in wonen

“De app voegt echt iets toe aan onze website en aan onze dienstverlening”

Henk Burger

“Wij hebben de Duurzaamheidsprofiel app in een vroeg stadium mogen testen op onze site. Voor huiseigenaren speelt het slim in op de sterk groeiende behoefte aan informatie rondom verduurzamen. Ook willen veel zoekers weten welke mogelijkheden tot verduurzamen er zijn voordat ze gaan kopen. De app voegt echt iets toe aan onze website en aan onze dienstverlening. Bovendien levert het leads op. Het is mooi om te zien dat de app gratis wordt aangeboden door DatHuis en verwacht dat veel collega’s dit zullen inzetten.”

Henk Burger
Henk Burger Makelaardij og bv
0
Bedrijven

Groot of klein, ieder bedrijf voelt zich thuis bij DatHuis. Ervaar ook waarom onze klanten trouw aan ons zijn.

0
Gegenereerde leads

Met ruim 1,5 miljoen gegenereerde leads ervaren onze klanten dagelijks de kracht van onze leadgeneratie apps.

0
Klanttevredenheid score

Ons doel: zorgen dat jij nieuwe klanten kan werven en meer omzet haalt onder je bestaande klanten

Interesse?

Wil je ook van meer bereik, groei en leads? Vraag dan direct een abonnement aan.

Ontvang 50 leads