In DatHuis hebben we een ware partner gevonden

020-Makelaars & Taxateurs over DatHuis

“Als toonaangevende makelaar en taxateur in de regio Amsterdam, hebben we altijd de behoefte om onze marketinginspanningen op te schalen en efficiënter te maken. In DatHuis hebben we een ware partner gevonden. Hun uitgebreide platform voor marketing automatisering heeft ons voorzien van krachtige hulpmiddelen voor leadgeneratie en cross-selling, die daadwerkelijk impact hebben gemaakt.”

 

Mooie resultaten

“We hebben met DatHuis samengewerkt aan meerdere campagnes voor leadgeneratie en deze hebben mooie resultaten opgeleverd. De kwaliteit van de leads die we hebben verkregen is zeer goed. De technologie die ze gebruiken is geavanceerd en de integratie met onze bestaande systemen is eenvoudig te realiseren. Dankzij de verzendservice van DatHuis hadden we er zelf vrijwel geen werk aan.”

Hoog serviceniveau

“Wat ons is opgevallen aan DatHuis, is het hoge serviceniveau. Ze beschikken over een team van deskundige professionals die altijd klaarstaan om te helpen, te begeleiden en te ondersteunen. Ze geven ons het gevoel dat we meer zijn dan alleen een klant. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve marketingpartner, raden we DatHuis ten zeerste aan. We kijken uit naar een voortdurende samenwerking.”

Frits Meerhoff
020-Makelaars & Taxateurs

 

Laat geen kans meer onbenut!

Transformeer je relatiebeheer met DatHuis. Vraag een demo aan of neem voor meer informatie contact op:
contact@dathuis.nl | 020 222 35 71 | WhatsApp  

Gratis starten