Maak gebruik van onze slimme apps

Voeg met één muisklik apps toe voor meer leads, meer conversie en meer gemak.

Brainbay & Matrixian Waardecheck

In samenwerking met brainbay B.V. en Matrixian heeft DatHuis twee nieuwe waardechecks ontwikkeld. Via een website-widget kunnen makelaars consumenten bedienen met hun eigen modelmatige waardebepaling. De brainbay en Matrixian waardecheck gebruiken ieder hun eigen transactiedatabase met referentieobjecten. Hiermee krijgen NVM en makelaars van andere brancheverenigingen een hoog kwalitatief en onderscheidend product om leads mee te genereren en klanten te informeren.

Bezichtigingsverzoeken

Behandel bezichtigingsverzoeken als leads en volg ze automatisch op met relevante gegevens over het betreffende object, lokale marktupdates, woningwaardes en meer.

Zapier app

Gebruik de Zapier app en haal de kracht van 3500 externe applicaties in huis. Genereer nieuwe leads of verrijk bestaande contacten. Hoe gebruik je Zapier? Ontvang bijvoorbeeld leads vanuit Facebook, Typeform or landingspagina’s in DatHuis, of vergroot je bereik naar bestaande contacten. Stuur een attentie naar nieuwe huiseigenaren of retarget bezichtigers in een eigen Facebook advertentiecampagne.

Integraties

Verrijk je marketingproces door te integreren met de
belangrijkste spelers in de makelaardij.

E-mail integratie

Met onze e-mail integratie koppel je jouw e-mailadres aan DatHuis. Alle verstuurde e-mails worden gesynchroniseerd en verschijnen in je verzonden folder. Een binnenkomende e-mail wordt gekoppeld aan leads en getoond in de tijdlijn. Dat gaat geheel automatisch!

Realworks integratie

Met de Realworks CRM integratie wissel je gemakkelijk relaties uit met DatHuis. Stuur marketingcampagnes aan voor automatische opvolging na het verwerken van een lead. En werk efficiënter door relevante informatie beschikbaar te hebben zodra jij die nodig hebt.

Interesse?

Open nu een account en profiteer van meer bereik, groei en gemak met DatHuis.

Gratis starten