Makelaardij

DatHuis lanceert gratis WOZ Bezwaar app

Nieuwe app maakt bezwaar indienen tegen WOZ-waarde extreem makkelijk

De nieuwe gratis WOZ Bezwaar app maakt het mogelijk om met twee muisklikken bij de gemeente bezwaar in te dienen tegen de WOZ-waarde. De module is geïntegreerd in de Waardecheck.

Gebruikers van de Waardecheck kunnen na het opvragen van de actuele woningwaarde ook een indicatie krijgen of de WOZ-waarde correct is. Wijkt de eerlijke WOZ-waarde af van de waarde die de gemeente heeft bepaald? Dan kan gratis een bezwaar worden ingediend op basis van no-cure-no-pay. Wordt het bezwaar toegewezen, dan ontvang jij een aantrekkelijke vergoeding.

Door het toevoegen van de WOZ Bezwaar app aan de Waardecheck, lever je een waardevolle dienst aan de bezoekers van je website en aan je bestaande relaties.

De app wordt standaard geleverd inclusief marketing automation. Hierdoor nodig je in een handomdraai bestaande relaties uit om de WOZ-check te doen. En na een ingediend WOZ-bezwaar volg je automatisch op.

Vergoeding
Een toegekend bezwaar levert jou een vergoeding op van €30. Deze vergoeding wordt automatisch verrekend met je maandelijkse factuur van DatHuis! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de nieuwe app activeren. Het kost je niets!

WOZ-consultants BV

De bezwaarprocedure wordt uitgevoerd door het bedrijf WOZ-Consultants BV. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren meer dan 100.000 consumenten en bedrijven geholpen bij hun WOZ-bezwaar. Ruim 85% van de bezwaren waren succesvol en leverde een gemiddelde besparing op van €263 per woning. Lukt het niet om de WOZ-waarde te verlagen, dan neemt WOZ-Consultants BV de kosten voor hun rekening. Het bedrijf is sinds 2011 onder andere de huisjurist van de NVM voor WOZ-zaken en vanaf 2019 de vaste partner van Vereniging Eigen Huis.

Logo WOZ-Consultants

Vraag de WOZ Bezwaar app nu alvast aan

De ontwikkeling van de app zit in de laatste fase en wordt medio januari gelanceerd. Wil je direct aan de slag op de dag dat de app beschikbaar komt? Laat het ons weten en wij activeren de app als deze live is. De app start dan (optioneel) een campagne die je bestaande relaties uitnodigt om de WOZ-waarde te controleren.

WOZ Bezwaar app alvast aanvragen

Om de gratis app WOZ bezwaar te kunnen activeren moet je gebruik maken van de Waardecheck. Heb je deze nog niet? Activeer deze dan op de app-pagina. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Gratis starten