Vastgoedprofessional

DatHuis lanceert samenwerking met Homekeur

Vandaag lanceren we in samenwerking met Homekeur bouwkundige keuringen en energielabels in de webwinkel widget van DatHuis. Door het activeren van deze nieuwe app in het DatHuis portaal, kunnen bezoekers van jouw website direct een bouwkundige keuring of een energielabel aanvragen. Hiermee bied je een extra service en verdien je een aantrekkelijke leadvergoeding.

 

Waarom deze samenwerking?

Veel van onze klanten wordt gevraagd een bouwkundige keuring of energielabel te verzorgen. In plaats van jouw klanten door te verwijzen naar een derde partij, kan je deze dienst zelf aanbieden via je eigen website. Homekeur handelt de aanvraag af. DatHuis zorgt ervoor dat je automatisch een leadvergoeding ontvangt en wordt uitbetaald.

Hoe werkt het?

  1. Zet de app aan via het DatHuis portaal. Je kan zelf aangeven of je alleen het energielabel, de bouwkundige keuring, of beide wilt tonen in je webwinkel.
  2. Bezoekers van je website kunnen daarna direct een energielabel of bouwkundige keuring aanvragen.
  3. Zodra je verzoek bij Homekeur binnenkomt, wordt deze binnen één werkdag in behandeling genomen. Jij hebt er verder geen omkijken naar.
  4. Als de opdracht doorgaat, ontvang je een leadvergoeding van €30 ,- excl. BTW. De vergoeding wordt direct verrekent met een factuur van DatHuis.
  5. De gegevens van de aanvrager worden in je account opgeslagen.

Homekeur

Homekeur is dé specialist als het gaat om bouwkundige keuringen en het verzorgen van energielabels voor woningen. Met een indrukwekkende score van 4,7 sterren op Google, weet je dat je klanten in goede handen zijn.

Direct aan de slag!

Bouwkundige keuringen en energielabels van Homekeur zijn per direct beschikbaar en gratis te gebruiken voor klanten van DatHuis. Activeer de app via je DatHuis dashboard en bied je klanten deze mooie extra service. Ben je nog geen klant? Sluit dan snel een abonnement, af en profiteer direct van de nieuwe app.

Gratis starten