Makelaardij

DatHuis twee keer winnaar bij de Nationale Makelaar Awards 2023

Foto: Links Joel Konijn (CEO) en rechts Philipp Beau (CTO)

DatHuis wint twee prijzen bij de Nationale Makelaar Awards 2023: de award voor de Beste Innovatie en de award voor Beste Grown-up.

Beste Innovatie

De eerste award was voor de Beste Innovatie. Joel Konijn, CEO van DatHuis: “Geweldig dat we deze award winnen met onze innovatieve en informatieve producten, die via ons platform bijdragen aan een betere dienstverlening van makelaars. Wij helpen de makelaars om de rol als woonregisseur te vertalen naar de praktijk en te begeleiden in de klantreis.

Beste Grown-up

Daarna ontving DatHuis een award voor de Beste Grown-up. De jury: “Met hun dienstenwebwinkel voor makelaars won DatHuis niet alleen de Nationale Makelaar Award voor Beste Innovatie, ook die voor Beste Grown-up namen Joel Konijn en zijn team mee naar huis. Met hun online diensten stelt DatHuis makelaars in staat om geautomatiseerd diensten aan consumenten te bieden ‘waar de makelaar zelf geen omkijken naar heeft.“

Joel: “Enorm veel dank aan het team, onze gewaardeerde klanten en partners. Dankzij jullie is dit succes mogelijk. Deze onderscheidingen zijn niet alleen een mijlpaal, maar ook de start van een spannende nieuwe fase. Onze missie is vanaf dag één helder: Vastgoedprofessionals een sleutelrol geven in de hele wooncarrière. Kijk uit naar onze innovaties en nieuwe producten in 2024!

De Nationale Makelaar Awards zijn een initiatief van Real Estate Business School (REBS), waarbij in totaal prijzen in zes categorieën werden uitgereikt.

Links: Vinoo Tewarie (Sr. Sales Manager), rechts: Joel Konijn (CEO)

Gratis starten