Makelaardij

Gebruik onze nieuwe app en word de one-stop-shop voor alle diensten in de woonreis.

Vandaag lanceren we een nieuwe app, waarmee bezoekers van jouw website offertes kunnen aanvragen bij lokale bedrijven die diensten aanbieden rondom wonen. Dit kan eenvoudigweg via de DatHuis-widget. Er zijn bij de lancering 28 categorieën beschikbaar, waaronder aannemers, loodgieters, schilders, verhuizers en hoveniers. Jij bepaalt zelf welke categorieën je activeert.

De app wordt gelanceerd in samenwerking met Trustoo, een sterk groeiende website voor het vinden van de beste dienstverleners in jouw regio. Op het platform van Trustoo zijn ruim 85.600 lokale bedrijven aangesloten. Er zijn al meer dan 1.300.000 prijsopgaven aangevraagd. De aangesloten bedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden van Trustoo, wat de betrouwbaarheid ten goede komt. De vergelijkingsmodule van Trustoo geeft de mogelijkheid om bij meerdere dienstverleners offertes op te vragen.

Werking van de app

  1. Bezoekers van jouw site zien in de widget de beste bedrijven per categorie, bijvoorbeeld aannemers, schilders en loodgieters.
  2. Binnen enkele klikken kan vervolgens aangegeven worden waar behoefte aan is. Die informatie wordt naar maximaal 4 bedrijven gestuurd die jouw websitebezoeker zelf kiest.
  3. De aanvrager ontvangt prijsopgaven van de bedrijven. De meeste partijen reageren binnen 24 uur.
  4. Hierna kan de aanvrager een goede keuze maken voor het bedrijf met het beste voorstel.

Van Makelaar naar Woonregisseur

Positioneer jouw makelaarskantoor als spil in de klantreis. Bedien jouw relaties met een one-stop-shop om in contact te komen met alle relevante dienstverleners in de woonreis.

Voordelen:

  • Of het nu gaat om verhuizen, verbouwen of verduurzamen; je begeleidt relaties naar de volgende stap in de woonreis.
  • Aanvragers kunnen kiezen uit diverse betrouwbare aanbieders per categorie.
  • Je ontvangt een provisie per gegenereerde lead. De app is gratis.
  • Er is geen afbreukrisico voor jouw merk: de aanvrager beslist zelf welke partij hij/zij kiest.
  • Het is mogelijk om elke aanvraag automatisch op te volgen via de marketing automation van DatHuis.
  • Deeplinks zijn mogelijk naar de categorieën in de widget. Verwijs in een blog over verduurzaming bijvoorbeeld naar de categorie ‘Installateurs van zonnepanelen’ in de widget.

App activeren

De app is per direct beschikbaar en gratis voor klanten van DatHuis. Ben je al klant van DatHuis: schakel direct de app in en configureer de gewenste aanbieders. Nog geen klant? Sluit dan een abonnement af.

Met deze app vergroot je niet alleen de waarde van je website voor je bezoekers, maar kun je ook je bereik en invloed uitbreiden in de lokale bedrijfsomgeving. Mis deze kans niet om het potentieel van je bedrijf te maximaliseren met behulp van de nieuwste technologie van DatHuis en Trustoo.

Gebruik je al de Trustoo app van DatHuis? Voeg dan de gewenste dienstverleners toe via de instellingen van de widget.

Voor meer informatie of assistentie bij het instellen van de app, neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om je te helpen!

Aanbieding Trustoo

Ben je geïnteresseerd om jouw bedrijf te vermelden op Trustoo en zo potentiële klanten te bereiken? Als klant van DatHuis kun je nu profiteren van onze exclusieve vriendenkorting. Hiermee kan  je het Trustoo platform geheel vrijblijvend ervaren, omdat je gratis drie leads ontvangt. Deze aanbieding geldt wanneer je ervoor kiest om aanvragen voor zowel aankoop als verkoop via Trustoo te ontvangen. Vind je dit interessant? Aarzel dan niet en meld je vandaag nog aan via de speciale registratiepagina van Trustoo.

 

Gratis starten