Vastgoedprofessional

Genereer inkomsten met de nieuwe nutsvoorzieningen app van DatHuis

DatHuis lanceert vandaag de nutsvoorziening app. Met deze app zien bezoekers van je site direct of ze kunnen besparen op stroom, gas, internet/tv/bellen en water. De diensten zijn ook direct aan te vragen. Handig voor consumenten die over willen stappen, of die gaan verhuizen en voor consumenten die willen besparen. Als vastgoedprofessional kan je hiermee een extra service bieden via je eigen site en een aantrekkelijke commissie verdienen.

Genereer inkomsten via je eigen website

De commissie die je verdient is zeer interessant! Sluit iemand bijvoorbeeld een variabel energiecontract af, dan ontvang je eenmalig een commissie van €80,- Een internetaansluiting begint met €15,- en een telefoonabonnement SIM-Only 20 Gig, is goed voor €10,- De commissie wordt maandelijks gecrediteerd op jouw factuur van DatHuis.

Via deze link open je de digitale brochure van onze partner ProPropertyPartners die de dienst faciliteert. Op pagina 6 vind je het complete commissie-overzicht. Je kunt ook een PDF van de brochure downloaden.

widgetBen je al klant van DatHuis? Dan hoef je alleen de gratis app te activeren, waarna de nutsvoorzieningen direct beschikbaar zijn in je website widget. Over elk afgesloten dienst wordt een aantrekkelijke commissie uitgekeerd.

Hebk Poldervaart, Chief Partnerships Officer van DatHuis: “Naast de extra inkomsten geeft de app je als vastgoedprofessional ook extra kansen om relevent te zijn voor je klanten. Steeds meer consumenten zoeken namelijk naar mogelijkheden om te besparen op hun maandlasten. Met de nieuwe app maak je dat direct voor ze inzichtelijk. En als ze interesse hebben, kunnen ze direct een contract af- of oversluiten.

DatHuis werkt samen met de gerenommeerde partij ProPropertyPartners om deze dienst aan te bieden. Meer dan 2.000 vastgoedprofessionals gebruiken ProPropertyPartners, waardoor jaarlijks meer dan 15.000 bewoners worden ondersteund. Voor de nutsvoorzieningen die worden aangeboden, gelden dezelfde kortingen en acties die iemand krijgt als hij/zij zich rechtstreeks aanmeldt bij een leverancier.

Martijn Hof – CEO ProPropertyPartners: “We zijn verheugd met de samenwerking met DatHuis. Voor de vastgoedprofessional is het nu nog makkelijker om extra inkomsten te genereren. Het mooie is dat ook onze bestaande klanten direct gebruik kunnen maken van deze nieuwe app.

De nutsvoorzieningen app activeren

De nutsvoorzieningen app is gratis en per direct beschikbaar voor alle klanten van DatHuis. Je vindt de app in je dashboard onder de naam Nutsvoorzieningen – ProPropertyPartners. Klik op de app en vervolgens op de knop Activeren. Hierna zijn de nutsvoorzieningen direct zichtbaar in de widget op jouw website.

Na activatie kan je de nutsvoorzieningen in de widget ook direct aanroepen door te linken naar https://jouwwebsite.nl/?dhuwParams=%7B%22path%22%3A%22%2Fapps%2Farx-groep%22%7D. Handig als je bijvoorbeeld een banner op je site wilt plaatsen, of als je er direct naar wilt verwijzen in een social media post.

Automatische follow-up

Na het activeren van de app zorgt de techniek van DatHuis er voor dat je contacten na 11 maanden automatisch een berichtje ontvangen. Ze worden daarmee uitgenodigd om (opnieuw) te controleren of er een besparing mogelijk is op hun maandlasten. Hierdoor ben je relevant en bied je wederom toegevoegde waarde. En je verdient ook weer een aantrekkelijke commissie als een dienst wordt afgenomen.

Ook inkomsten genereren via je eigen website?

widgetWil je ook inkomsten genereren via jouw eigen site en bezoekers toegevoegde waarde bieden? Activeer dan direct de app in jouw widget.

Ben je nog geen klant van DatHuis? Meld je dan snel aan en installeer binnen 5 minuten de widget op je website. Technische kennis is niet nodig en je kan direct inkomsten genereren! Eerst liever proberen? Ga dan voor een proefabonnement.

Ook bestaande klanten van ProPropertypartners kunnen de nieuwe app van DatHuis gebruiken.

Gratis starten