Vastgoedprofessional

Lancering Energielabel & Duurzaamheidsadvies app

Vanaf vandaag is de Energielabel & Duurzaamheidsadvies app voor iedereen beschikbaar! Via deze gratis app kunnen bezoekers van jouw site de volgende producten bestellen:

  • Duurzaamheidsadvies
  • Energielabel
  • Puntentelling huurhuis (WWS)
  • Woonoppervlakte berekening (NEN 2580)

Werking van de app

Zet de app aan en bepaal welke producten in jouw website widget getoond moeten worden. Hierna kunnen bezoekers van jouw site de producten direct bestellen, of je kan zelf een bestelling plaatsen voor jouw klant.

Advies op maat

Na elke bestelling ontvangt de klant een unieke link naar een online module om een afspraak te plannen. Op de afgesproken datum zal de specialist van onze partner Enven de locatie bezoeken en de benodigde informatie verzamelen. Na verwerking volgt het energielabel, of het duurzaamheidsrapport.

Gratis activeren

Met deze nieuwe app kan je bezoekers van jouw site een extra service bieden. Daarnaast verdien je voor ieder aanvraagd product €25,- exclusief btw. Commissies worden automatisch maandelijks gecrediteerd op jouw DatHuis factuur.

Je activeert de app via het tabblad Apps in je account. Het gebruik van de app is inbegrepen bij je abonnement van DatHuis. Nadat je de app hebt geactiveerd, worden de vier diensten automatisch getoond in de widget op je website. De diensten die worden getoond kan je desgewenst aanpassen in de instellingen van de widget.

Gratis starten