Vastgoedprofessional

Lancering nieuwe leadgeneratie app met Stellax.ai

Foto van links naar rechts: Kirill Akhmetov (Stellax.ai), Joel Konijn (DatHuis) en Joep Peters (Stellax.ai)

Geneer verhuur en verkoopleads met een huurrapport

De vastgoedmarkt is sterk in beweging. Onder de invloed van nieuwe wet- en regelgeving worden beslissingen rondom investeren, verhuren en verkopen opnieuw tegen het licht gehouden. Daarom lanceert DatHuis vandaag de Stellax – Huuranalyse & WWS-check app, een unieke leadgeneratietool voor het aanbieden van een duidelijk huurrapport op jouw website. Deze nieuwe app stelt je in staat om moeiteloos in contact te komen met potentiële verhuurders en verkopers en biedt een unieke kans om je websitebezoekers te converteren naar leads.

Verschillende rapporten op basis van jouw wensen

Het rapport bevat veel informatie inclusief financiële analyses en is daardoor geschikt voor zowel makelaars als financieel adviseurs.

Je kunt kiezen uit twee type rapporten:

  • Een standaard rapport dat de huurprijs en WWS-punten bevat. Dit rapport is geschikt voor makelaars.
  • Een uitgebreid rapport dat extra inzichten biedt zoals leegwaarde en een gedetailleerde bruto/netto rendement- en cashflowberekening. Dit rapport is geschikt voor financieel adviseurs.

Beide rapporten worden in jouw unieke huisstijl opgesteld en zijn eenvoudig op te vragen door bezoekers van je site via de webwinkel widget. Dit verhoogt niet alleen de professionaliteit van jouw aanbod, maar zorgt ook voor een directe interactie met potentiële klanten.

Voordelen van de Stellax – Huuranalyse & WWS-check app

  • Bezoekers kunnen het verhuurrapport direct via een webwinkelwidget op jouw site aanvragen.
  • Elk rapport wordt automatisch gegenereerd in jouw huisstijl en verzonden via e-mail.
  • Je ontvang de contactgegevens direct in het platform.
  • Gemakkelijk opvolgen met onze geavanceerde marketing automation tools en standaard template.

Kosten van de app

  • Basisrapport met huurprijs en WWS-punten: €50 per maand excl. BTW.
  • Uitgebreid rapport met huurprijs, WWS-punten, leegwaarde, en rendement- en cashflowanalyse: €80 per maand excl. BTW.

Na activatie van de app kunnen jouw websitebezoekers, volgens een fair use policy, kosteloos en onbeperkt de gewenste rapporten opvragen.

Over Stellax.ai

De rapporten worden opgesteld door Stellax, een software- en dataleverancier voor vastgoedprofessionals. Stellax ontwikkelt en verstrekt hoogwaardige data en waarderingen aan
diverse partijen op de woningmarkt. Hiermee bouwt Stellax voort op de krachtige statistische modellen die ze de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

De app is per direct beschikbaar

De Stellax – Huuranalyse & WWS-check app is per direct beschikbaar voor zowel Starter- als Pro-abonnees van DatHuis. Wil je de kracht van geautomatiseerde huurrapporten ervaren? Activeer de app vandaag nog, of vraag een demo aan!

Gratis starten