Makelaardij

Lancering WOZ Bezwaar app

Vandaag is de De WOZ Bezwaar app officieel gelanceerd. Deze nieuwe app maakt het mogelijk om met twee muisklikken bij de gemeente bezwaar in te dienen tegen de WOZ-waarde. De app is geïntegreerd in de Woning Waardecheck. Nadat je de app hebt geactiveerd, wordt de WOZ Bezwaar app automatisch toegevoegd op de rapportpagina van de Waardecheck. Je activeert de app via deze link.

Marketing automation

De app wordt standaard geleverd inclusief marketing automation. Hierdoor nodig je in een handomdraai bestaande relaties uit om de WOZ-check te doen. En na een ingediend WOZ-bezwaar volg je automatisch op.

Vergoeding

Een toegekend bezwaar levert jou een eenmalige vergoeding op van €30 exclusief BTW. Deze vergoeding wordt automatisch maandelijks gecrediteerd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app activeren.
De app is inbegrepen bij de Woning Waardecheck. Maak je hier nog geen gebruik van? Zet deze dan eerst aan.

WOZ Bezwaar app activeren

Wij hebben de app geactiveerd voor alle klanten die eerder hebben aangegeven dat ze er direct gebruik van wilden maken na de lancering. Klanten die daarbij hebben aangegeven dat er een campagne mag worden verstuurd , hoeven verder niets te doen. Wij sturen automatisch een campagne naar de bestaande contacten om ze uit te nodigen de WOZ-waarde te controleren. Dit doen wij begin februari op het moment dat de meeste gemeenten de WOZ-aanslag versturen.

Wil je dat wij de app alsnog voor je activeren en automatisch een campagne voor je versturen? Gebruik dan deze link om dat aan ons kenbaar te maken.

Gratis starten