Vastgoedprofessional

Maximaliseer je leadgeneratie met DatHuis: bewezen strategieën voor succes

In de wereld van vastgoed draait alles om het leggen en onderhouden van contacten. Daarom biedt DatHuis een webwinkel widget voor makelaars en vastgoedprofessionals. Deze widget stelt je in staat om je contacten en bezoekers van je website toegang te geven tot een schat aan informatie en diensten. Van een woningwaardecheck tot duurzaamheidsadviezen. Deze ‘apps’ zorgen ervoor dat jij altijd relevant bent voor je relaties. Hierdoor breidt je je dienstverlening uit, genereer je meer leads en verhoog je de kwaliteit van je leads.

Bij traditionele online offertediensten, zoals bijvoorbeeld 4offertes, kunnen de kosten voor leads oplopen tot honderden euro’s per stuk en kan er alleen op het transactiemoment ingehaakt worden. Daartegenover biedt DatHuis een betaalbare en effectieve oplossing die voor terugkerende klandizie zorgt.

Haal alles uit DatHuis

We begrijpen de uitdagingen waarmee je te maken krijgt bij leadgeneratie. Soms krijgen we terug dat aanvragers van het waarderapport slecht bereikbaar zijn, of dat er niet op het juiste moment contact wordt gelegd. Door in te zetten op onze bewezen strategieën — zoals het benutten van bestaande contacten en het slim toepassen van automations — kan je de manier waarop je leads genereert sterk optimaliseren. We delen vier tips met je, waarmee je alles uit DatHuis haalt en veel waardevolle leads genereert:

1. Zet de webwinkel widget in onder je bestaande contacten

Je bestaande contacten zijn goud waard. Begin daarom met het inzetten van onze webwinkel widget onder je bestaande contacten. Deze groep biedt een onbenut potentieel dat, mits goed aangesproken, kan leiden tot hoogwaardige leads. Je beschikt al over hun gegevens, dus je hebt 100% bereik. Daarnaast heb je al een relatie met ze, waardoor ze ontvankelijker zijn voor je boodschap.

Door deze relaties opnieuw te activeren, creëer je nieuwe kansen zonder de noodzaak voor grote investeringen in acquisitie. Dit doe je bijvoorbeeld door een gerichte mailing naar je contacten te sturen, waarin je een gratis duurzaamheidsadvies voor hun woning aanbiedt. In de mail kun je rechtstreeks linken naar de duurzaamheid-app in je widget op jouw site.

Ga campagnes versturen naar je bestaande contacten en verwijs rechtstreeks naar een van de apps in de webwinkel widget op je website.

De webwinkel widget met de KadastraleKaart-app:

2. Zet zoveel mogelijk apps in

Hoewel de waardecheck een populaire tool is, biedt de webwinkel widget veel meer. Van duurzaamheidsadvies tot hypotheekberekeningen en offertes voor klussen. Deze diversiteit aan apps stelt je in staat om op verschillende momenten in de klantreis in te haken. Hiermee bied je toegevoegde waarde en ontdek je waar je contacten zich bevinden in de klantreis. Daarnaast genereer je een extra inkomstenbron door leadvergoedingen, bovenop de waardevolle contactgegevens.

Zet alle apps in die voor jouw doelgroep interessant zijn.

3. Ontdek de kracht van marketing automation

De motor van DatHuis is een geavanceerd marketingautomationplatform. Hiermee kun je inspelen op allerlei signalen (bijvoorbeeld een verhuisintentie) en automatisch een relevante campagne starten. Dit maakt handmatige opvolging vrijwel overbodig en zorgt ervoor dat je altijd op het juiste moment met de juiste boodschap zichtbaar bent. We hebben een grote bibliotheek met automations en templates. Dus je kunt er direct mee aan de slag. Daarnaast hebben we een visuele flowbuilder, waarmee je zelf zeer geavanceerde flows bouwt. Heb je een gratis abonnement? Upgrade dan naar het Starter-abonnement om gebruik te maken van de krachtige Automations.

Ga aan de slag met onze krachtige kant-en-klare automations en standaardtemplates.

Maak je eigen automations met de visuele flowbuilder:

4. Maak gebruik van onze professionele verzendservice

Voor degenen die hun bestaande relaties op een effectieve wijze willen benaderen, biedt ons pro-pakket de meest uitgebreide oplossing. Inclusief onze unieke verzendservice, waarbij wij de campagne bouwen, relaties importeren en de campagnes voor je versturen. Dit garandeert niet alleen leads maar optimaliseert ook jouw marketinginspanningen, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Geen tijd? Maak dan gebruik van onze professionele verzendservice.

Haal ook alles uit DatHuis

Met DatHuis beschik je over de meest kostenefficiënte en innovatieve leadgeneratietool op de Nederlandse markt. Volg onze tips en haal er alles uit wat mogelijk is.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Nog geen klant van DatHuis? Start met het gratis abonnement, of plan een demo in met Vinoo.

Gratis starten