Makelaardij

Meer bezichtigingen voor je aanbod via een automatische Google Ads advertentiecampagne

Eztat biedt in samenwerking met DatHuis aan makelaars de mogelijkheid om hun beschikbare woningaanbod automatisch te adverteren via Google. Dit zal resulteren in meer bezichtigingen voor het aanbod.

Automatische advertenties van je woningaanbod

De oplossing van eztat zorgt dat er een koppeling wordt gemaakt tussen Realworks en het advertentieplatform van Google. Op basis van het beschikbare woningaanbod van een makelaar, worden hierna automatisch aantrekkelijke visuele advertenties gegenereerd. Deze worden vertoond in het Display netwerk van Google. Dat betekent dat het aanbod te zien is op sites als Buienradar.nl, nu.nl, telegraaf.nl en legio andere partnersites.

Gemiddeld 10 bezichtigingsaanvragen per maand voor €5,- per dag.

Elke advertentie bestaat uit de foto van de woning, het adres, de prijs en een link naar de woningdetailpagina op de site van de makelaar.

Display advertentie
Voorbeeld van een advertentie

Voordelen

  • Automatisch advertenties van je beschikbare woningaanbod.
  • Aantrekkelijke advertentie inclusief foto, prijs en link naar je eigen website.
  • Plaatsing in het uitgebreide display netwerk van Google (o.a. Buienradar, nu.nl en detelegraaf.nl).
  • Groot bereik: 100.000 vertoningen per maand.
  • Gemiddeld 10 bezichtigingsaanvragen per maand.
  • Kosten €5,- per dag.
  • Elke 24 uur wordt je aanbod opnieuw ingelezen en de advertenties automatisch aangepast.

Kosten en resultaten

De kosten per woning zijn laag: elke woningcampagne (een campagne bevat meerdere woningen) krijgt 100.000 vertoningen per maand vanaf €5,- per dag. Dit levert gemiddeld 10 bezichtigingsaanvragen per maand op. Daarnaast ben je met de advertenties goed zichtbaar, wat ook zal resulteren in verkoopopdrachten!

Benodigdheden

Om automatisch te kunnen adverteren heb je een Realworks account nodig met de Wonen Realworks API geactiveerd. Voor deze API rekent Realworks €10 per maand en eenmalig €140 om te activeren. Uiteraard zal eztat je hierbij begeleiden.

Ook automatisch je woningaanbod adverteren via Google?

Heb je interesse? Vul dan je gegevens in en een expert van eztat zal contact met je opnemen om alle mogelijkheden door te nemen. Op basis van je wensen en eisen, zullen zij vervolgens de koppeling met Google realiseren en optimaliseren.

* wij sturen je gegevens eenmalig door naar eztat. Zij zullen dit gebruiken om contact met je op te nemen.

Gratis starten