DatHuis platform

Nieuwe features DatHuis-platform

Achter de schermen werkt ons team continu aan de doorontwikkeling van ons platform. In deze blog delen we graag een aantal nieuwe functies en wijzigingen met je.

Vernieuwde flowbuilder

Heb je een Starter- of Pro-abonnement? Dan kun je gebruikmaken van de flowbuilder. De interface van de flowbuilder is totaal vernieuwd. Hierdoor is het nu nog makkelijker geworden om je automatiseringsflows in te stellen. Deze update is per direct beschikbaar.

Uitfasering en migratie van V1-flows

Op korte termijn stoppen we met de ondersteuning van V1-flows. Deze worden automatisch gemigreerd en verplaatst naar V2. Hier hoef je niets voor te doen. Alles blijft werken zoals je gewend bent. Na de migratie kun je de flows direct bewerken met de vernieuwde flowbuilder!

Status e-mailbounces inzichtelijk en aanpasbaar

Wanneer iemand in je webwinkel widget een e-mailadres gebruikt dat niet werkt en daardoor een zogenaamde bounce genereert, dan wordt dit e-mailadres geblokkeerd in het systeem. Het is nu mogelijk om middels een filter deze contacten zichtbaar te maken en weer vrij te geven. Je vindt dit filter via:

+ Filter toevoegen > Contacten > heeft eigenschappen > Status e-mailbezorging > Status e-mailbezorging gelijk aan > Geblokkeerd

Hierna kun je een contact openen en het e-mailadres vrijgeven.

Gratis starten