Vastgoedprofessional

Nieuwe gratis app geeft waardevol advies over het verduurzamen van elke woning in Nederland

DatHuis lanceert half april een nieuwe gratis app die inzicht geeft in het verduurzamen van elke woning in Nederland: het Duurzaamheidsprofiel. Met behulp van deze app kun je waardevolle informatie geven aan bezoekers van jouw site over de besparingsmogelijkheden voor hun woning.

Voordelen Duurzaamheidsprofiel app

Ben je al klant van DatHuis, dan kan je direct aan de slag met de gratis app! Na activatie profiteer je van de volgende voordelen:

  • Geef via jouw website gratis advies advies over het verduurzamen van woningen.
  • Inbegrepen bij elk DatHuis-abonnement.
  • Volledig geïntegreerd in widget van DatHuis.
  • Binnen 3 minuten te activeren voor DatHuis-klanten.
  • Je hebt de volledige controle over alle leads en kunt zelf beslissen of je ze doorstuurt en zo ja, aan wie.
  • Beschikbaar voor alle Nederlandse woningen, dus niet alleen je eigen aanbod.
  • Geen Realworks-koppeling nodig: wij halen alle woningdata op.
  • Voorzien slimme automation templates om automatisch op te volgen.

Duurzaamheidsprofiel

Het duurzaamheidsprofiel vertelt van elke woning in Nederland wat het energieverbruik is en hoe dit verbruik kan worden verlaagd. Het bevat een overzicht van mogelijke maatregelen, de besparing per maatregel en het rendement. Daarnaast wordt ook een inschatting gegeven van de kosten om de besparingen te realiseren.

Dankzij het duurzaamheidsprofiel ontdekt jouw websitebezoeker hoe ze met lagere maandlasten kunnen wonen in een comfortabeler huis. Een woning die dan ook nog eens meer waard is geworden. Daarnaast geeft het profiel inzicht in de belangrijkste stappen naar een gasloze woning en een beter milieu.

Het profiel wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Florius, de Nationale Hypotheekbond, ABN AMRO en MUNT Hypotheken.

Gratis Duurzaamheidsprofiel app alvast aanvragen

De app zit in de laatste fase van de ontwikkeling. Wil je direct aan de slag op de dag dat deze beschikbaar komt? Laat het ons weten en wij activeren bij de lancering direct de app voor je.

We kunnen niet alleen de app voor je activeren, maar ook direct een campagne voor je versturen naar al je bestaande relaties. Hierdoor ontvangen zij jouw duurzame boodschap en geef je direct inzicht in de mogelijkheden om te besparen. Met deze slimme campagne zul je op een positieve manier opvallen.

De app alvast aanvragen

Gratis starten