Makelaardij

Nieuwe app van DatHuis koppelt met zoek en vind platform Trustoo

Trustoo.nl is hét online platform waar consumenten naar bedrijven kunnen zoeken en één of meerdere offertes op kunnen vragen. Er zijn zo’n 2.200 makelaarskantoren te vinden op Trustoo waarvan zo’n 500 een uitgebreid profiel hebben. Dagelijks ontvangen die kantoren offerteaanvragen die nu automatisch opgevolgd kunnen worden via DatHuis. Dat biedt direct toegevoegde waarde, want aangesloten makelaars ontvangen de leads slechts voor een korte periode exclusief. Snelle opvolging is dus cruciaal.

De app van DatHuis om met Trustoo te koppelen, is gratis. Voor de ontvangen leads wordt een vergoeding aan Trustoo betaald. Dit varieert van 5 euro per taxatie-aanvraag, tot 20 euro voor een aankoop-aanvraag en 40 euro voor een verkoop-aanvraag.

Ben je al klant van DatHuis en van Trustoo, dan kan je de koppeling direct activeren. Lees op deze helpdeskpagina hoe je dat in een paar stappen doet.

Ben je nog geen klant van Trustoo en wil je er direct mee aan de slag:

  1. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Trustoo. Jij geeft aan hoeveel aanvragen je wilt ontvangen, van welk type (verkoop, aankoop of taxatie) en uit welke regio.
  2. Een specialist van Trustoo maakt samen met jou een mooi bedrijfsprofiel aan in de Top 10 makelaars in jouw regio.
  3. Activeer gratis de Trustoo app in Dathuis en start de flow die de leads automatisch opvolgt. Op deze helpdeskpagina leggen we dit stap-voor-stap uit.
  4. Ontvang de kwalitatieve aanvragen rechtstreeks in DatHuis. De ingestelde flow zorgt voor de automatische opvolging.

Trustoo gratis proberen

Om de samenwerking te vieren, kunnen 100 klanten van DatHuis Trustoo kosteloos proberen en gratis 3 leads ontvangen!

Wil je Trustoo gratis uitproberen en kosteloos 3 leads ontvangen? Plan dan via onderstaande link een kennismakingsgesprek in op een moment dat het jou uitkomt. Een specialist van Trustoo zal contact met je opnemen om de samenwerking verder toe te lichten. Trustoo is per direct opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Dit aanbod geldt slechts voor 100 klanten van DatHuis. Heb je interesse? Plan dan snel een kennismakingsgesprek!

Plan hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek

Mocht je direct vragen hebben, kan je telefonisch contact opnemen met Trustoo via 020 – 225 50 20.

Gratis starten