Vastgoedprofessional

Lancering van de meest krachtige flowbuilder voor makelaars

Vandaag lanceren we officieel onze nieuwe flowbuilder. De nieuwe versie van de flowbuilder is de meest geavanceerde in de markt en maakt het nog eenvoudiger om klanten en leads gepersonaliseerd op te volgen.

Wat is nieuw?

Elke flow wordt visueel weergegeven. Hierdoor kan je direct zien wanneer je flow start, welke condities moeten gelden en welke acties volgen. Daarnaast zie je hoeveel contacten in een bepaalde actie zitten. Bijvoorbeeld hoeveel contacten een email hebben ontvangen.

Het gebruik van de flowbuilder is niet moeilijk. Maak gebruik van onze gratis templates. Ook wordt iedere flow automatisch op fouten gecontroleerd.

De nieuwe flowbuilder is inbegrepen in alle abonnementen en per direct beschikbaar voor alle klanten. Je vindt de nieuwe flowbuilder onder het tabblad Automation. Er is ook een flow beschikbaar voor de opvolging van Trustoo leads.

Templates

Ook voor de nieuwe flowbuilder zullen er veel templates beschikbaar komen. Deze kan je gebruiken als basis wanneer je een nieuwe flow maakt. Een template bevat een flow die je naar wens kunt aanpassen en uitbreiden.

Migratie van je bestaande flows

Op dit moment kan je zowel de oude flowbuilder (v1) gebruiken als de nieuwe versie (v2). Heb je al flows gemaakt in de oude versie? Geen probleem, want binnenkort migreren we deze automatisch naar de nieuwe flowbuilder. Hierdoor kan je jouw bestaande flows nog makkelijker beheren en uitbreiden. Na de migratie verdwijnt de oude flowbuilder uit je account.

Met de nieuwe flowbuilder heb je een unieke tool in handen om relevant te blijven bij je contacten en ben je klaar voor de toekomst. Heb je nog vragen? Start dan de chat op dathuis.nl, of bekijk een van de andere contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Gratis starten