Makelaardij

DatHuis lanceert nieuwe widget

 

We hebben goed nieuws! Er is namelijk een nieuwe widget beschikbaar voor je website. Dit is de box die bezoekers van je site krijgen te zien om de waarde van hun woning te bepalen. Deze nieuwe versie biedt een aantal grote voordelen. Zo opent de huidige widget een venster in een externe site. Met de nieuwste versie blijven bezoekers op jouw website. Daarnaast kan je extra tools met één druk op de knop toevoegen aan de widget. Bijvoorbeeld 4 nieuwe opties van De Nationale Hypotheekbond om mensen te helpen met diverse berekeningen rondom hun hypotheek.

Automatisch update van je widget

Alle klanten van DatHuis met een recente versie van de widget worden op 1 mei automatisch overgezet naar de nieuwste versie. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen en alles blijft gewoon werken zoals je gewend bent.

Wil je dit niet? Vul dan uiterlijk 29 april het bezwaarformulier in via deze link en je wordt niet overgezet. Let wel: je kunt de nieuwste tools dan niet gebruiken!

 

Heb je nog de oude widget?

Sommige klanten gebruiken nog de eerste versie van de widget. Helaas kunnen we deze niet automatisch updaten. De oude widget is te herkennen aan de vormgeving. Een voorbeeld zie je hieronder. Heb je deze versie van de widget draaien, dan zal je zelf de update uit moeten voeren. Dat is niet ingewikkeld. Instructies vind je op onze installatiepagina. Kom je er niet uit, dan kan je altijd contact opnemen met onze supportdesk via 020 – 222 35 71, of via de chatfunctie.

 

Oude widget
Oude widget

Gratis starten