Makelaardij

Meer leads door een verbeterde website widget

Met de widget voor op je website genereer je leads. Daarom blijven we deze continu verbeteren, zodat jij  goede leads binnen haalt. Per direct zijn een aantal nieuwe opties beschikbaar:

  1. Bepaal zelf waar op jouw website de widget wordt getoond. De positie van de mobiele widget kan apart worden ingesteld.
  2. Kies voor een compacte widget. Op de mobiele telefoon zorgt dit voor een betere verhouding tussen de widget en de content van jouw website.
  3. Maak de widget aantrekkelijker door er een foto aan te voegen (een ‘featured afbeelding’).

Deze nieuwe instellingen in gebruik nemen kan via app.dathuis.nl.

Positie van de widget instellen voor desktop en mobiel

Via de instellingen van je widget, kan je nu bepalen waar deze getoond moet worden. Dat kan zowel voor desktop als voor mobiel. Je hebt de keuze uit:

  • rechts boven
  • links boven
  • rechts onder
  • links onder
  • midden links
  • midden rechts

Dankzij deze instelling kan je voor jouw website de beste positie bepalen. Ook is het mogelijk om de afmeting te kiezen. Er zijn twee mogelijkheden: klein of groot. Ook hier kan je weer onderscheid maken tussen mobiel en desktop.

Featured afbeelding instellen

Heb je meerdere tools in je widget, dan klapt deze open als een bezoeker er op klikt. De widget opent dan met een aantrekkelijke afbeelding die je zelf bepaalt. Bijvoorbeeld van je team, of van je kantoor. Deze afbeelding kan je op de configuratiepagina uploaden via de optie Featured afbeelding. Geaccepteerde bestanden zijn JPG, JPEG, PNG, GIF en SVG. De ideale afmeting is 248 pixels x 165 pixels.

Gratis starten