Makelaardij

Overzicht behouden met lead-segmentatie

In het overzicht Contacten vind je een nieuwe zijbalk “Opgeslagen filters“. Met filters kan je slimme selecties maken van je contacten. Denk hierbij aan een overzicht van alle warme leads, of alle contacten die een bezichtiging hebben aangevraagd en een eigen huis hebben (de doorstromer).

Filters kan je bewaren, zodat je het segment later opnieuw kunt opvragen. Segmenten maken het makkelijk om een e-mailcampagne te versturen, leads door te zetten naar Mailchimp, of voor je marketeer om een export te maken.

 

Een filter toevoegen

Klik op Filter toevoegen om een nieuw filter te maken.

Vervolgens kan je bepalen waar je op wilt filteren. Bijvoorbeeld op contacteigenschappen. Hierna kan je het filter verder specificeren. Denk aan contacten met een specifieke postcode, of een contact met een specifieke tag.

 

Het is ook mogelijk om je filter uit te breiden met aanvullende eigenschappen, zodat je complexe filters kan samenstellen. Sla hierna je filter op. Opgeslagen filters, verschijnen in de linker kolom onder het overzicht Opgeslagen filters.

Filters kan je op elk gewenst moment aanpassen, of verwijderen. Het is ook mogelijk om een link van een specifiek filter op te vragen. Deze link kan je dan naar iemand sturen die ook toegang heeft tot je account. De link opent dan direct het overzicht met alle contacten op basis van jouw filter.

Standaard filter Leadbronnen

Om het je makkelijk te maken staan er standaard al een aantal filters in de linker kolom onder de sectie Leadbronnen. Hier kan je direct alle leads filteren die zijn binnengekomen via:

  • Brainbay waardechecks
  • Matrixian waardechecks
  • Waarderapporten
  • Funda aanvragen

Welke leadbronnen beschikbaar zijn is afhankelijk van de apps die actief zijn binnen jouw account.

Gratis starten